Åndedrætsvarmer

Når den omgivende luft er forurenet, kan det være nødvendigt, at anvende komprimeret luft og maske for at udføre forskellige opgavetyper. I sådanne tilfælde kan det ofte være et problem, hvis luften ikke er opvarmet – eller hvis luftens temperatur er ustabil.

Her kan svingende eller lave temperaturer medvirke til forkølelse eller ubehag hos brugeren.

JT AIR-HEATING SYSTEM løser dette problem – og sikrer med sin valgfrie, indstillelige og stabile temperatur – en øget komfort og et mere sikkert arbejdsmiljø hos brugeren. Luften, der passerer gennem systemet, er kun i kontakt med en opvarmet aluminiumsblok. Og dermed er der ingen mulighed for skadelig påvirkning af den gennemstrømmende luft, der efter korrekt temperering, er ligeså ren ved udløb som den er ved indløb gennem systemet.

Den ønskede lufttemperatur er ofte forskellig fra person til person – og en let justering af luftens emparaturniveau på styreboksen, gør det meget enkelt at tilpasse systemet efter ønske og behov hos den enkelte bruger.

JT AIR-HEATING SYSTEM har et meget lavt energiforbrug og sikrer brugeren et godt og behageligt arbejdsklima. – Uanset om arbejdsopgaverne gælder sandblæsning, malerarbejde eller svejsearbejde med mere.

Download brochure, klik her (PDF):

Website (required)

Jeg vil gerne kontaktes

Mine detaljer:

Kontakt mig om:

Til toppen