Energioptimering

Ofte er det små justeringer eller reparationer af rør, trykluftskompressorer og filtre, der har stor effekt på både økonomi og miljø. Hos Jysk Trykluft har vi mange års erfaring i at lokalisere for eksempel lækager med Ultrasonic ultralydsudstyr. Det betyder, at vi kan finde og reparere selv de mindste huller med det resultatet, at vores kunder ofte sparer mellem 10-70 procent.

Der ligger store besparelser ved at sænke hovedtrykket og installere booster de steder hvor der kræves et højere tryk, levetiden på komponenter vil også forøges kraftig, op til 4 gange, det betyder besparelser på energi, CO2 og komponent, men også færre driftstop.

Vi lægger stor vægt på energirigtige løsninger, fx via frekvensregulering på elmotorer, varme genvinding og rørføring med lavt trykfald.

Vi udfører også lækagesøgning med Ultrasonic ultralydsudstyr. Et hul på 2 mm ved 7 bar svarer til ca. 250L/min., så det betaler sig at finde og reparere såvel små som store huller.

Vi har stor erfaring i frekvensregulerede kompressorer og forhandler både kompressorer med almindelige og permanent magnetmotorer for optimal udnyttelse af energien. Det er for eksempel muligt at genanvende op til ca. 90% af den tilførte energi i form af direkte varmegenbrug eller op til ca. 72 % overført energi til vandbårne anlæg.

Vi udfører desuden rørføring i alurør med glatte overflader for at minimere turbolens og tryktab.

Det er muligt at få tilskud til energioptimering. Kontakt os på telefon 24 44 18 38 for en uforpligtende snak.

Website (required)

Jeg vil gerne kontaktes

Mine detaljer:

Kontakt mig om:

Til toppen