Mælkeproducent H.P. Krogsgaard

Jysk Trykluft øger effektivitet af malkerobot med ny kompressor.

Hans Peder Krogsgaard fra Gudum ved Lemvig har 126 malkekøer. I det daglige arbejde er han afhængig af trykluft for effektiv malkning og levering af mælk til mejeriet. I sommeren 2012 gav kompressoren problemer, så han kontaktede Peder Kruse ved Jysk Trykluft.

– Jeg havde en 3 år gammel kompressor, som kørte ustabilt. Den kunne ikke holde et stabilt lufttryk og det betød, at malkerobotterne blev sat i stå og gav alarm flere gange i døgnet. Jeg var således tvunget til at være i nærheden af stalden, så jeg hurtigt kunne genstarte malkerobotterne, hvis de gik i stå, fortæller Hans Peder Krogsgaard.

Han kontaktede Peder Kruse fra Jysk Trykluft for eftersyn, og det viste sig nødvendigt at installere en ny kompressor.

– Peder fortalte om fordele og ulemper ved de forskellige kompressorer. Han havde et stort udvalg, og siden jeg har fået en ny kompressor koblet på anlægget, har der ikke væres driftsstop, siger Hans Peder Krogsgaard.

Han har en forventning om, at den nye kompressor holder i mere end 3 år, da den er slidstærk og i øvrigt serviceres af Jysk Trykluft.

Serviceaftale giver tryghed
Hans Peder Krogsgaard har lavet en aftale med Jysk Trykluft om, at de foretager de nødvendige serviceeftersyn.

– De lægger selv aftalerne ind i kalenderen og kommer, når det er nødvendigt. På den måde behøver jeg ikke spekulere på, hvornår det er tid til at ringe og aftale tid til et nyt serviceeftersyn, siger Hans Peder Krogsgaard.

Til toppen