RØRFØRING

Rørføring

Vi er specialister i rørføring

rørføring

Når det gælder rørføring kan vi eksempelvis udføre:
– Komplet rørsystem i dim. 20, 25, 32, 40, 50, 63 samt 110 mm
– Hurtig montage uden brug af værktøj
– Fittings klar til montage ved modtagelse
– Rørsystemer med lav vægt, der derfor kan monteres overalt
– Fittings der kan genanvendes
– Hurtig montage af stik på eksisterende anlæg
– Modstandsdygtige rørsystemer, der holder i aggressive miljøer
– Rørsystemer der er modstandsdygtige overfor tæring
– Energibesparende installationer med minimal modstand i systemet
– Rørsystemer der er modstandsdygtige over for rystelser
– Rørsystemer der er godkendt til 16 bars arbejdstryk
– Rørføring godkendt til min. temp. -20 ºC eller maks. temp +80 ºC.
– Pakninger i NBR
– Ekstruderede aluminiumsrør
– Rørføring i blå eller grå farver
– Aluminiumsrør til væske, olie, kølervæske, vand mm.
– Temperatur -20 +200 grader.
– Max tryk 70 bar 20 og 25 mm.

Mange vigtige overvejelser

Der er mange vigtige overvejelser at forholde sig til, når det handler om rørføringsopgaver.

Hos Jysk Trykluft har vi stort fokus på at sikre vores kunder mod unødvendigt højt energiforbrug og dyre spildte kroner på driften. Øverst til venstre ses det fasehjul, vi i Jysk Trykluft arbejder ud fra, når det handler om at sikre optimal drift og størst mulig besparelse. Ved at iværksætte forskellige tiltag forstærkes effekten af indsatsen gennem resten af værdikæden i hjulet, når det gælder driften af trykluftanlæget.

Flere muligheder
Når vi arbejder med rørføring, er der tre primære områder, vi altid har i fokus. Her handler det om at sikre, at løsningen både bliver driftsikker, men også miljørigtig og økonomisk forsvarlig.

Dimensionering af rør
Når der arbejdes med rørføring, er den rette dimensionering af rørsystemet afgørende for energirigtig drift. På grund af turbolens, bøjninger og samlinger mm vil der altid være et tryktab i anlægget. Af den grund har vi altid stort fokus på at sikre et så lavt trykfald som muligt og helst under 4%.

Montage af spareventieler
SMC har udviklet en meget effektiv dynamisk spareventil, som gør det muligt at bremse trykluftprodutionen, når den ikke behøves. Takket være ventilens konstruktion er trykluften tilgængelig så snart den igen behøves. Ventilen kan kobles på lysstyringen eller en timer i produktionen, så den lukker trykluftanlægget ned, når der ikke er brug for luft.

Regulering af luftttryk
Hver gang lufttrykket reduceres med 1 bar, opnås der en besparelse på mellem 7-8% i energiforbrug. Det er derfor utroligt vigtigt, at systemet ikke drifter med et højere lufttryk end påkrævet.

Lad os hjælpe dig med rørføring

Det er vigtigt at få tilrettelagt og dimensioneret rørføring til trykluft på den helt rigtige måde for at opnå optimal produktion og sikre, at driftsomkostningerne holdes på et minimum. En utæt rørføring kan koste store summer på energibudgettet i enhver virksomhed, hvor trykluft spiller en rolle i produktionsprocessen.

Vi kan syne og fejlfinde på et rørsystem. Vi laver lækagemåling med ultralydsudstyr, som kan lokalisere selv små lækager og laver rapporter over størrelse på lækage, og hvad der kræves for at udbedre den, så alt bliver synliggjort.

Vi hjælper også gerne med at specificere og montere et helt nyt rørsystem, både når det gælder til industriel brug og mindre løsninger, hvis opgaven kræver det.

Jysk Trykluft er forhandler af rørførings-produkter fra markedsledende leverandører, og vi kan derfor levere komplette produktløsninger og nødvendigt tilbehør med kort varsel.

JT air setup drawing rorforing Rørføring

Vælger du en løsning med Infinity, får du et rørsystem i aluminium, som er fleksibelt, energirigtigt, nemt at håndtere og lever op til PED-direktivet 2014/68/EU.

Vi har adgang til den nyeste viden omkring rør, fittings og systemer og kan dermed altid sikre dig den optimale installation.

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne, når behovet opstår.

Brochure download

Kontakt os meget gerne...

Hos Jysk Trykluft har vi solid erfaring med alle former for trykluft, vi sidder klar til
at besvare din henvendelse, hvis du har brug for hjælp.

Telefon 24 44 18 38

info@jysk-trykluft.dk

Jysk Trykluft ApS
Gørtlervej 5 · 7600 Struer

TIL TOPPEN

Kære bruger
Vi tager din sikkerhed seriøst og kan se du forsøger at tilgå siden fra Internet Explorer, som ikke længere er en sikker browser at bruge.
Derfor beder vi dig benytte en moderne browser - Eksempelvis: Edge, Chrome, Firefox, Safari eller Opera, for at få den bedste oplevelse.
Hvis du forsætter med din nuværende browser kan nogle af vores sider vises forkert.