CERTIFICERET SMC PARTNER

Certificerede partner
Cer 1 Certificerede partner
Cer 2 Certificerede partner

Hos Jysk Trykluft har vi har gennemgået SMC Danmark A/S’s uddannelsesprogram i rådgivning og salg af SMC-løsninger. Derfor kan vi nu kalde os for “Certificeret SMC Partner”. 

Jysk Trykluft servicerer, installerer og reparerer kompressorer, trykluftsfiltre, køletørrere og adsorptionstørrere primært af mærket SMC samt rørføring til trykluft, vakuum, argon, nitrogen med videre. En anden kompetence er energioptimering i forbindelse med installationerne og en ansvarsbevidst holdning til sundhed, sikkerhed og service. Jysk Trykluft har længe været forhandler af SMC produkter.

Ved at gennemgå en uddannelse på fire moduler, har vi opnået dels et dybere indblik i SMC’s 12.000-varenumre store program, der også inkluderer 700.000 produktvarianter til automationsløsninger, dels en genopfriskning af fysikken omkring pneumatik.

Kontakt os meget gerne...

Hos Jysk Trykluft har vi solid erfaring med alle former for trykluft. Vi sidder klar til
at besvare din henvendelse, hvis du har brug for hjælp.

Telefon 24 44 18 38

info@jysk-trykluft.dk

Jysk Trykluft ApS
Gørtlervej 5 · 7600 Struer

TIL TOPPEN

Kære bruger
Vi tager din sikkerhed seriøst og kan se du forsøger at tilgå siden fra Internet Explorer, som ikke længere er en sikker browser at bruge.
Derfor beder vi dig benytte en moderne browser - Eksempelvis: Edge, Chrome, Firefox, Safari eller Opera, for at få den bedste oplevelse.
Hvis du forsætter med din nuværende browser kan nogle af vores sider vises forkert.