Sullair referencer

Sullair referencer

Holstebro Minkfodercentral

Hos Holstebro Minkfodercentral råder man over to stk. Sullair BDS 15 fra 2003. Begge kompressorer har præsteret en timetal på mere end 60.000 timer. Ifølge teknisk chef Orla Højager Nielsen har kompressorerne altid kørt upåklageligt trods deres ikke så hensigtsmæssige placering i råvaremodtagelsen, hvor der til tider kan være meget støvet. Der er blevet skiftet kontakter til styringen ved ca. 55.000 timer – og derudover har der kun været almindelig vedligehold.

Minkpapir A/S

Minkpapir A/S anvender en Sullair BDS 15HH fra 2002. Kompressoren har til dato driftet i mere end 66.000 timer – og der er stor tilfredshed med produktet. Per Nielsen, der er ansvarlig for vedligehold fortæller:

– Vores Sullair-kompressor har altid kørt upåklagelig. Den kører nu back up for vores nyere kompressor, og når denne har udfald trækker Sullair-kompressoren læsset.

Thyborøn Trawldoor

Thyborøn Trawldoor har en Sullair ShopTek 22 kW fra 2018 installeret. Kompressoren, der allerede har driftet i mere end 3.000 timer skaber stor tilfredshed i virksomheden. Peder Andreasen, der er teknisk chef i virksomheden fortæller:

– Jysk Trykluft har altid serviceret vores kompressorer, og da vi i 2017 købte en ny lidt billigere kompressor, som ikke levede op til forventningerne, tilbød Jysk Trykluft at bytte den ud men en ny Sullair-kompressor. Den nye kompressor lever til fulde op til vores forventninger, og grundet flere ordrer og større luftforbrug har vi nu bestilt en ny Sullair 22 kW yderligere.

Kontakt os meget gerne...

Hos Jysk Trykluft har vi solid erfaring med alle former for trykluft. Vi sidder klar til
at besvare din henvendelse, hvis du har brug for hjælp.

Telefon 24 44 18 38

info@jysk-trykluft.dk

Jysk Trykluft ApS
Gørtlervej 5 · 7600 Struer