Sullair referencer

Sullair referencer
Holste mink Sullair referencer

Holstebro Minkfodercentral

Hos Holstebro Minkfodercentral råder man over to stk. Sullair BDS 15 fra 2003. Begge kompressorer har præsteret en timetal på mere end 60.000 timer. Ifølge teknisk chef Orla Højager Nielsen har kompressorerne altid kørt upåklageligt trods deres ikke så hensigtsmæssige placering i råvaremodtagelsen, hvor der til tider kan være meget støvet. Der er blevet skiftet kontakter til styringen ved ca. 55.000 timer – og derudover har der kun været almindelig vedligehold.

Minkpapir Sullair referencer

Minkpapir A/S

Minkpapir A/S anvender en Sullair BDS 15HH fra 2002. Kompressoren har til dato driftet i mere end 66.000 timer – og der er stor tilfredshed med produktet. Per Nielsen, der er ansvarlig for vedligehold fortæller:

– Vores Sullair-kompressor har altid kørt upåklagelig. Den kører nu back up for vores nyere kompressor, og når denne har udfald trækker Sullair-kompressoren læsset.

Thyboron trawldoor Sullair referencer

Thyborøn Trawldoor

Thyborøn Trawldoor har en Sullair ShopTek 22 kW fra 2018 installeret. Kompressoren, der allerede har driftet i mere end 3.000 timer skaber stor tilfredshed i virksomheden. Peder Andreasen, der er teknisk chef i virksomheden fortæller:

– Jysk Trykluft har altid serviceret vores kompressorer, og da vi i 2017 købte en ny lidt billigere kompressor, som ikke levede op til forventningerne, tilbød Jysk Trykluft at bytte den ud men en ny Sullair-kompressor. Den nye kompressor lever til fulde op til vores forventninger, og grundet flere ordrer og større luftforbrug har vi nu bestilt en ny Sullair 22 kW yderligere.

Kontakt os meget gerne...

Hos Jysk Trykluft har vi solid erfaring med alle former for trykluft. Vi sidder klar til
at besvare din henvendelse, hvis du har brug for hjælp.

Telefon 24 44 18 38

info@jysk-trykluft.dk

Jysk Trykluft ApS
Gørtlervej 5 · 7600 Struer

Kære bruger
Vi tager din sikkerhed seriøst og kan se du forsøger at tilgå siden fra Internet Explorer, som ikke længere er en sikker browser at bruge.
Derfor beder vi dig benytte en moderne browser - Eksempelvis: Edge, Chrome, Firefox, Safari eller Opera, for at få den bedste oplevelse.
Hvis du forsætter med din nuværende browser kan nogle af vores sider vises forkert.