REFERENCER

Referencer
JT ref hanstholm Referencer

Hanstholm Køkken

Jysk Trykluft har netop leveret en effektiv og energibesparende trykluftløsning til Hanstholm Køkkens krævende produktionsapparat.

“Hos Hanstholm Køkken er det af afgørende betydning, at vores trykluftproduktion kører optimalt 24-7-365. Både af hensyn til vores høje kvalitetskrav til de løsninger, vi selv producerer, men også for at sikre en effektiv og miljørigtig produktion”.

JT ref versalift Referencer

Versalift

Jysk Trykluft har netop leveret en effektiv og energibesparende trykluftløsning til Versalift i Farsø.

“Hos Versalift er sikkerheden en vigtig parameter, og derfor vælger vi alle vore løsninger og leverandører ud fra et princip om, at der skal være styr på kvaliteten. Med en Sullair kompressorløsning fra Jysk Trykluft er vi sikre på, at vi har truffet det rette valg. Hele processen har været effektiv og trykluftløsningen er blevet leveret og installeret hurtigt. Det kører bare som det skal”.

JT ref dsv Referencer

DSV Frø Danmark

Jysk Trykluft har netop leveret en effektiv og miljørigtig trykluftløsning til DSV Frø Danmark.

“DSV Frø er en moderne virksomhed med fokus på bæredygtighed og miljørigtige løsninger. Med vores nye Sullair-trykluftanlæg har vi fundet en løsning, der matcher vores grønne profil og vores ambition om at skåne miljøet mest muligt. Løsningen er effektiv og understøtter til fulde de behov vi har, når det gælder bæredygtig trykluftproduktion”.

Maelkeprodction ref Referencer

MÆLKEPRODUCENT H.P. KROGSGAARD

Jysk Trykluft øger effektivitet af malkerobot med ny kompressor.

Hans Peder Krogsgaard fra Gudum ved Lemvig har 126 malkekøer. I det daglige arbejde er han afhængig af trykluft for effektiv malkning og levering af mælk til mejeriet. I sommeren 2012 gav kompressoren problemer, så han kontaktede Peder Kruse ved Jysk Trykluft.

– Jeg havde en 3 år gammel kompressor, som kørte ustabilt. Den kunne ikke holde et stabilt lufttryk og det betød, at malkerobotterne blev sat i stå og gav alarm flere gange i døgnet. Jeg var således tvunget til at være i nærheden af stalden, så jeg hurtigt kunne genstarte malkerobotterne, hvis de gik i stå, fortæller Hans Peder Krogsgaard. Han kontaktede Peder Kruse fra Jysk Trykluft for eftersyn, og det viste sig nødvendigt at installere en ny kompressor.

martin munkebo ref Referencer

MARTIN MUNKEBO

Hos Martin Munkebo A/S er man specialiseret i formgivning og sprøjtestøbning af store emner i plast. Virksomheden leverer blandt andet avancerede plastløsninger til Bang & Olufsen, Wittenborg og Skov.

En vigtig kilde til produktivitet er bl.a. to store trykluftskompressorer, der leverer trykluft til produktionen.

– Hos os er trykluft ligeså nødvendigt som el. Trykluft er fx med til at drive vores robotter, som producerer plastemner, fortæller virksomhedens ejer og direktør, Martin Munkebo.

I den 10.000 kvadratmeter store produktionshal er der således monteret trykluftsstik, så der afhængig af behov er adgang til den nødvendige trykluft.

Referencer

PLASTIX

Plastix A/S er en dansk cleantech-virksomhed, der har specialiseret sig i at transformere brugte fiskegarn til plastgranulat, som efterfølgende kan genanvendes i plastindustrien som et alternativ til nyt ressourcekrævende granulat.

Virksomheden er baseret i Lemvig i Nordvestjylland og Jysk Trykluft har gennem de sidste par år været leverandør til Plastix, fortæller virksomhedens indkøbschef Anders Raft.

Humlum ref Referencer

HUMLUM A/S

Hos Humlum A/S i Hjerm ved Struer spiller trykluft en afgørende rolle i den omfattende tarteletproduktion, hvor adskillige tusinde tarteletter hverdag produceres og pakkes – bl.a. ved hjælp af robotter og højteknologisk produktionsudstyr.

Den kendte producent af tarteletter åbnede for kort tid siden en ny anvanceret produktionlinie i helt nye bygninger.

– Her er Jysk Trykluft en vigtig medspiller, når det handler om at sikre, at bageproduktionen fungerer som den skal, fortæller administrerende direktør hos Humlum A/S, Stefan Harregaard.

Minkpapir Referencer

Minkpapir A/S

Minkpapir A/S anvender en Sullair BDS 15HH fra 2002. Kompressoren har til dato driftet i mere end 66.000 timer – og der er stor tilfredshed med produktet. Per Nielsen, der er ansvarlig for vedligehold fortæller:

– Vores Sullair-kompressor har altid kørt upåklagelig. Den kører nu back up for vores nyere kompressor, og når denne har udfald trækker Sullair-kompressoren læsset.

Thyboron trawldoor Referencer

Thyborøn Trawldoor

Thyborøn Trawldoor har tre Sullair ShopTek 22 kW fra 2018 installeret. Kompressoren, der allerede har driftet i mere end 3.000 timer skaber stor tilfredshed i virksomheden. Peder Andreasen, der er teknisk chef i virksomheden fortæller:

– Jysk Trykluft har altid serviceret vores kompressorer, og da vi i 2017 købte en ny lidt billigere kompressor, som ikke levede op til forventningerne, tilbød Jysk trykluft at bytte den ud men en ny Sullair-kompressor. Den nye kompressor lever til fulde op til vores forventninger, og grundet flere ordrer og større luftforbrug har vi nu bestilt en ny Sullair 22 kW yderligere.

Kontakt os meget gerne...

Hos Jysk Trykluft har vi solid erfaring med alle former for trykluft. Vi sidder klar til
at besvare din henvendelse, hvis du har brug for hjælp.

Telefon 24 44 18 38

info@jysk-trykluft.dk

Jysk Trykluft ApS
Gørtlervej 5 · 7600 Struer

TIL TOPPEN

Kære bruger
Vi tager din sikkerhed seriøst og kan se du forsøger at tilgå siden fra Internet Explorer, som ikke længere er en sikker browser at bruge.
Derfor beder vi dig benytte en moderne browser - Eksempelvis: Edge, Chrome, Firefox, Safari eller Opera, for at få den bedste oplevelse.
Hvis du forsætter med din nuværende browser kan nogle af vores sider vises forkert.