REFERENCER

Referencer

Hanstholm Køkken

Jysk Trykluft har netop leveret en effektiv og energibesparende trykluftløsning til Hanstholm Køkkens krævende produktionsapparat.

“Hos Hanstholm Køkken er det af afgørende betydning, at vores trykluftproduktion kører optimalt 24-7-365. Både af hensyn til vores høje kvalitetskrav til de løsninger, vi selv producerer, men også for at sikre en effektiv og miljørigtig produktion”.

Versalift

Jysk Trykluft har netop leveret en effektiv og energibesparende trykluftløsning til Versalift i Farsø.

“Hos Versalift er sikkerheden en vigtig parameter, og derfor vælger vi alle vore løsninger og leverandører ud fra et princip om, at der skal være styr på kvaliteten. Med en Sullair kompressorløsning fra Jysk Trykluft er vi sikre på, at vi har truffet det rette valg. Hele processen har været effektiv og trykluftløsningen er blevet leveret og installeret hurtigt. Det kører bare som det skal”.

DSV Frø Danmark

Jysk Trykluft har netop leveret en effektiv og miljørigtig trykluftløsning til DSV Frø Danmark.

“DSV Frø er en moderne virksomhed med fokus på bæredygtighed og miljørigtige løsninger. Med vores nye Sullair-trykluftanlæg har vi fundet en løsning, der matcher vores grønne profil og vores ambition om at skåne miljøet mest muligt. Løsningen er effektiv og understøtter til fulde de behov vi har, når det gælder bæredygtig trykluftproduktion”.

OJM

Jysk Trykluft har leveret en effektiv og energibesparende trykluftløsning til OJM’s højt specialiserede maskinfabrik i Holstebro – og har ligeledes gennem en lang årrække forestået både service og lækageoptimering.

“Hos OJM er det af vital betydning, at trykluftproduktionen kører optimalt. Både af hensyn til vores høje kvalitetskrav til de løsninger, vi producerer, men også for at sikre en effektiv og miljørigtig produktion uden unødvendig energi-spild”.

JSB PLAST

Jysk Trykluft er en stabil servicepartner.

JSB Plast er Europas førende leverandør af Core Kits til vindmølleindustrien. Hele produktionen udføres på JSB’s egen fabrik i Ringkøbing, hvor trykluft er med til at drive en lang række specialmaskiner.

– Jysk Trykluft har siden 2006 serviceret vores kompressorer og er således med til at sikre, at vores maskiner kører, siger vedligeholdelseschef Aksel Christiansen fra JSB Plast.

Han tilføjer, at Jysk Trykluft har leveret to nye kompressorer til JSB Plast, der i øvrigt lægger vægt på, at tingene bliver leveret til tiden.

MÆLKEPRODUCENT H.P. KROGSGAARD

Jysk Trykluft øger effektivitet af malkerobot med ny kompressor.

Hans Peder Krogsgaard fra Gudum ved Lemvig har 126 malkekøer. I det daglige arbejde er han afhængig af trykluft for effektiv malkning og levering af mælk til mejeriet. I sommeren 2012 gav kompressoren problemer, så han kontaktede Peder Kruse ved Jysk Trykluft.

– Jeg havde en 3 år gammel kompressor, som kørte ustabilt. Den kunne ikke holde et stabilt lufttryk og det betød, at malkerobotterne blev sat i stå og gav alarm flere gange i døgnet. Jeg var således tvunget til at være i nærheden af stalden, så jeg hurtigt kunne genstarte malkerobotterne, hvis de gik i stå, fortæller Hans Peder Krogsgaard. Han kontaktede Peder Kruse fra Jysk Trykluft for eftersyn, og det viste sig nødvendigt at installere en ny kompressor.

MARTIN MUNKEBO

Hos Martin Munkebo A/S er man specialiseret i formgivning og sprøjtestøbning af store emner i plast. Virksomheden leverer blandt andet avancerede plastløsninger til Bang & Olufsen, Wittenborg og Skov.

En vigtig kilde til produktivitet er bl.a. to store trykluftskompressorer, der leverer trykluft til produktionen.

– Hos os er trykluft ligeså nødvendigt som el. Trykluft er fx med til at drive vores robotter, som producerer plastemner, fortæller virksomhedens ejer og direktør, Martin Munkebo.

I den 10.000 kvadratmeter store produktionshal er der således monteret trykluftsstik, så der afhængig af behov er adgang til den nødvendige trykluft.

PLASTIX

Plastix A/S er en dansk cleantech-virksomhed, der har specialiseret sig i at transformere brugte fiskegarn til plastgranulat, som efterfølgende kan genanvendes i plastindustrien som et alternativ til nyt ressourcekrævende granulat.

Virksomheden er baseret i Lemvig i Nordvestjylland og Jysk Trykluft har gennem de sidste par år været leverandør til Plastix, fortæller virksomhedens indkøbschef Anders Raft.

HUMLUM A/S

Hos Humlum A/S i Hjerm ved Struer spiller trykluft en afgørende rolle i den omfattende tarteletproduktion, hvor adskillige tusinde tarteletter hverdag produceres og pakkes – bl.a. ved hjælp af robotter og højteknologisk produktionsudstyr.

Den kendte producent af tarteletter åbnede for kort tid siden en ny anvanceret produktionlinie i helt nye bygninger.

– Her er Jysk Trykluft en vigtig medspiller, når det handler om at sikre, at bageproduktionen fungerer som den skal, fortæller administrerende direktør hos Humlum A/S, Stefan Harregaard.

Holstebro Minkfodercentral

Hos Holstebro Minkfodercentral råder man over to stk. Sullair BDS 15 fra 2003. Begge kompressorer har præsteret en timetal på mere end 60.000 timer. Ifølge teknisk chef Orla Højager Nielsen har kompressorerne altid kørt upåklageligt trods deres ikke så hensigtsmæssige placering i råvaremodtagelsen, hvor der til tider kan være meget støvet. Der er blevet skiftet kontakter til styringen ved ca. 55.000 timer – og derudover har der kun været almindelig vedligehold.

Minkpapir A/S

Minkpapir A/S anvender en Sullair BDS 15HH fra 2002. Kompressoren har til dato driftet i mere end 66.000 timer – og der er stor tilfredshed med produktet. Per Nielsen, der er ansvarlig for vedligehold fortæller:

– Vores Sullair-kompressor har altid kørt upåklagelig. Den kører nu back up for vores nyere kompressor, og når denne har udfald trækker Sullair-kompressoren læsset.

Thyborøn Trawldoor

Thyborøn Trawldoor har en Sullair ShopTek 22 kW fra 2018 installeret. Kompressoren, der allerede har driftet i mere end 3.000 timer skaber stor tilfredshed i virksomheden. Peder Andreasen, der er teknisk chef i virksomheden fortæller:

– Jysk Trykluft har altid serviceret vores kompressorer, og da vi i 2017 købte en ny lidt billigere kompressor, som ikke levede op til forventningerne, tilbød Jysk trykluft at bytte den ud men en ny Sullair-kompressor. Den nye kompressor lever til fulde op til vores forventninger, og grundet flere ordrer og større luftforbrug har vi nu bestilt en ny Sullair 22 kW yderligere.

Kontakt os meget gerne...

Hos Jysk Trykluft har vi solid erfaring med alle former for trykluft. Vi sidder klar til
at besvare din henvendelse, hvis du har brug for hjælp.

Telefon 24 44 18 38

info@jysk-trykluft.dk

Jysk Trykluft ApS
Gørtlervej 5 · 7600 Struer

TIL TOPPEN