Hvem er vi?

Untitled design 2021 01 20T120150.758 Om Jysk Trykluft

Jeres allround trykluft specialist

Jysk Trykluft kunne i 2022 fejre 20 års jubilæum. Virksomheden er ejet og drevet af Peder Kruse,
der har mere end 25 års brancheerfaring indenfor trykluft.

Jysk Trykluft servicerer, installerer og reparerer alle fabrikater indenfor kompressorer, rørføring, trykluftsfiltre, køletørrere og adsorptionstørrere. Vi forhandler desuden nyt og brugt kvalitetsmateriel fra Power Systems, Balma, SMC, Deltech m.fl., ligesom vi tilbyder klargøring inden lovpligt eftersyn af åndemiddelluft og trykluftsbeholdere.

Maksimer driften og minimer nedbrud og stilstand. Husk at vedligehold er ikke et spørgsmål om økonomi,
men økonomi er et spørgsmål om vedligehold…

Vi lægger vægt på hurtig service, professionel rådgivning og servicerer kunder i hele Danmark.

Din Sullair-leverandør

Jysk Trykluft er godkendt importør, distributør og leverandør af Sullairs kompressorløsninger i Danmark. Sullair er førende i markedet på design og udvikling af de meste innovative kompressorer i området 4 til 1000kW. Kompressorerne er kendt for høj kvalitet, lang holdbarhed og stor driftssikkerhed. Innovation indenfor energieffektive kompressorløsninger er en del af Sullairs DNA.

Sullair har nogle af de løsninger, der har den højeste ydeevne på markedet. De fremstiller alle deres skrueelementer på fabrikken i Michigan (USA), hvilket er med til at sikre både den høje kvalitet og driftssikkerhed og dermed holde vedligeholdelsesudgifter nede.

JT REF HanstholmKokken copy Om Jysk Trykluft
JT REF DSV copy Om Jysk Trykluft

Vælger man en Sullair løsning får man ab fabrik en bionedbrydelig Genuine Sullube 10.000 timers olie, udviklet af Sullair med i købet. Denne olie er med til at beskytte og rense kompressoren, styre driftstemperaturer og har en optimal viskositet. Den er miljøvenlig og reducerer væsketab og har et højt brændpunkt (263 g C). 

Alle Sullairs kompressorløsninger kommer med min 5-års garanti på hovedkomponenterne, og den egenudviklede skruedel, som er særlig effektiv, kommer endda med en 10-års garanti.

JEG VIL GERNE KONTAKTES

Mine detaljer:

TIL TOPPEN

Kære bruger
Vi tager din sikkerhed seriøst og kan se du forsøger at tilgå siden fra Internet Explorer, som ikke længere er en sikker browser at bruge.
Derfor beder vi dig benytte en moderne browser - Eksempelvis: Edge, Chrome, Firefox, Safari eller Opera, for at få den bedste oplevelse.
Hvis du forsætter med din nuværende browser kan nogle af vores sider vises forkert.