SULLAIR

Sullair

Hjertet i ethvert godt produktionsanlæg

Sullair Sullair

Førende til professionelt brug

Sullair er blandt markedets absolut førende producenter af kompressorer til professionelt brug.

Mærket blev grundlagt i Michigan City i Indiana, USA i 1965. Lige siden starten har SULLAIR været synonym med kvalitet. På flere områder har SULLAIR desuden været foregangsproducent, når det gælder nye tiltag og ny teknologi. Gennem årene har konstant udvikling været et centralt omdrejningspunkt i virksomheden. SULLAIR er i dag en del af Hitachi Group, og produkterne bliver solgt over hele verden.

Download brochurer nederst på siden – eller kontakt os for en snak om, hvad Jysk Trykluft og SULLAIR kan gøre for jer.

sullairlogo Sullair

Sullube - den rigtige olie er vigtig

Sullube Sullair

Fordelene er mange, når der anvendes Sullube-olie ved servicering af Sullairs kompressor-produkter. Oliens viskositet er optimal til at sikre produktets levetid og medvirker til, at alt fungerer 100% optimalt.

Importør, distributør og leverandør

Jysk Trykluft er godkendt importør, distributør og leverandør af Sullairs kompressorløsninger i Danmark. Sullair er førende i markedet på design og udvikling af de meste innovative kompressorer i området 4 til 1000kW. Kompressorerne er kendt for høj kvalitet, lang holdbarhed og stor driftssikkerhed. Innovation indenfor energieffektive kompressorløsninger er en del af Sullairs DNA.
Sullair har nogle af de løsninger, der har den højeste ydeevne på markedet. De fremstiller alle deres skrueelementer på fabrikken i Michigan (USA), hvilket er med til at sikre både den høje kvalitet og driftssikkerhed og dermed holde vedligeholdelsesudgifter nede.

Vælger man en Sullair løsning, får man ab fabrik en bionedbrydelig, Genuine Sullube 10.000 timers olie, udviklet af Sullair med i købet. Denne olie er med til at beskytte og rense kompressoren, styre driftstemperaturer og har en optimal viskositet. Den er miljøvenlig og reducerer væsketab og har et højt brændpunkt (263 g C). Alle Sullairs kompressorløsninger kommer med min. 5 års garanti på hovedkomponenterne og den egenudviklede skruedel, som er særlig effektiv, kommer endda med en 10 års garanti.

En Sullair kompressor er en langtidsinvestering og dermed en særdeles bæredygtig kompressorløsning.

Den rigtige rådgivning...

Hos Jysk Trykluft ligger det os på sinde, at  tilbyde kunden den helt rigtige løsning.

For at sikre en effektiv produktion, skal udstyret specificeres korrekt, så det aldrig bliver en hindring for effektiv virksomhedsdrift.

Jysk Tryklufts TRE FASER er altid 
på banen, når vi udvikler kundernes
tryklufsystemer…

3 faser png Sullair

Kontakt os meget gerne...

Hos Jysk Trykluft har vi solid erfaring med alle former for trykluft. Vi sidder klar til
at besvare din henvendelse, hvis du har brug for hjælp.

Telefon 24 44 18 38

info@jysk-trykluft.dk

Jysk Trykluft ApS
Gørtlervej 5 · 7600 Struer

TIL TOPPEN

Kære bruger
Vi tager din sikkerhed seriøst og kan se du forsøger at tilgå siden fra Internet Explorer, som ikke længere er en sikker browser at bruge.
Derfor beder vi dig benytte en moderne browser - Eksempelvis: Edge, Chrome, Firefox, Safari eller Opera, for at få den bedste oplevelse.
Hvis du forsætter med din nuværende browser kan nogle af vores sider vises forkert.